جهش تولید | دوشنبه، ۱۱ اسفند ۱۳۹۹

استحصال 1370 تن گوشت قرمز از کشتارگاه‌های مازندران - نمایش محتوای خبر

 

 

استحصال 1370 تن گوشت قرمز از کشتارگاه‌های مازندران

حسین نگهدار گفت: این استان با داشتن بیش از 686 هزار و 9 واحد دامی از جمله گاو اصیل، بومی، دورگ، گاومیش، گوسفند و بز در راستای تامین پروتئین مورد نیاز جامعه یکی از قطب‌های مهم دامپروری کشور محسوب می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی مازندران گفت: در مازندران بیش از 6 هزار و 775 واحد دامداری صنعتی و کوچک روستایی فعال دارای پروانه بهره‌برداری با ظرفیت 112 هزار و 71 راس وجود دارد.

وی میزان تولیدات گوشت قرمز از 11 کشتارگاه مجاز  مازندران در مهرماه امسال را بالغ بر یک‌هزار و 370 تن اعلام کرد و افزود: این میزان گوشت قرمز از 4 هزار و 898 راس گاو و گوساله‌ پرواری با میانگین وزن لاشه 155 کیلوگرم و 12 هزار راس بز و بزغاله با میانگین وزن لاشه 3/16 کیلوگرم  و 2 هزار و 236 راس گوسفند و بره پرواری با میانگین وزن لاشه 6/18 کیلوگرم استحصال می‌شود.