اختصاص بودجه 10 میلیارد تومانی برای رایانش زیستی پژوهشکده شمال پاستور - نمایش محتوای خبر
اختصاص بودجه 10 میلیارد تومانی برای رایانش زیستی پژوهشکده شمال پاستور
رئیس پژوهشکده شمال انستیتوپاستور ایران گفت: طی سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به مازندران و بازدید از پژوهشکده شمال مرکز انستیتوپاستور ایران بودجه 10 میلیارد تومانی برای رایانش زیستی و تجزیه و تحلیل دادههای ژنتیکی با ابررایانهها در نظر گرفته شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، محسن آسوری بعد از ظهر امروز در نشست اساتید و پژوهشگران بسیجی مازندران با مسؤولان پژوهشکده شمال انستیتوپاستور کشور بهمناسبت هفته پژوهش اظهار کرد: هدف از این مجموعه کمک به سلامت انسانها و مبارزه با بیماریها است.
وی افزود: قدیمیترین مجموعه انستیتوپاستور نزدیک به 100 سال قدمت دارد و پژوهشکده شمال مرکز انستیتوپاستور ایران از سال 1373 با فعالیت در بحث هاری تلاش خود را آغاز کرده است.
رئیس پژوهشکده شمال مرکز انستیتوپاستور ایران با اشاره به شعار این مجموعه با تجمیع منابع برای همه و مدل مدیریت شبکهای و مجازی با تأکید بر توان بخش خصوصی یادآور شد: این مرکز در امل با همکاری گروهی از خیران حوزه سلامت در زمینی به مساحت 23 هزار متر مربع در نظر گرفته شده که مجموع فضای فیزیکی، آزمایشگاهی تشخیص تخصصی و پژوهشی 4 هزار و 500 متر مربع است.
این مسؤول با اشاره به ارائه خدمات به پنج استان شمالی کشور همانند مازندران، گیلان، گلستان، اردبیل و سمنان یادآور شد: در این مرکز امید داریم تا مدل مدیریتی برای کنترل هاری و گزش حیوانات را ایجاد کنیم.
آسوری با بیان اینکه حدود 800 نوع بیماری مشترک بین حیات وحش، حیات اهل و انسانها وجود دارد، گفت: در زمینه زیستفناوری دانشآموزی این مجموعه بهعنوان پایلوت معاونت علمی و فناوری دفتر ریاست جمهوری بوده و در سومین جشنواره زیستفناوری کشور توانست بهعنوان موفقترین مدل راهکار اصلی برای ترویج زیستفناوری مطرح شود.
وی با اعلام دریافت 12 جایزه توسط دانشآموزان در این رویداد مهم علمی و پژوهشی کشور توسط آملیها، یادآور شد: در حوزه تشخیصی 8 آزمایشگاه برای بیماریهای مختلف در نظر گرفته شده است.
آسوری ادامه داد: در حال اخذ مجوز برای راهاندازی آزمایشگاه همکار دامپزشکی با همکاری بخش خصوصی هستیم که شامل آزمایشگاه میکروبیولوژی، سرولوژی و مولکولی خواهد بود.
وی بیان کرد: در حوزه آموزش کارگاههای مختلفی را برگزار کردیم و مرکز رشد این پژوهشکده تعداد 32 شرکت را زیر مجموعه داشته و 44 هسته فناور و 19 شرکت دانشبنیان با فعالیت 12 نفر را به خود میبیند.
رئیس پژوهشکده شمال انستیتوپاستور ایران با اشاره به تعداد ثبت چهار اختراع توسط مرکز رشد این مجموعه، بیان کرد: در زمینه محصولات تجاری 6 محصول تجاریسازی شده و رتبه نخست مراکز نوپای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را به خود اختصاص دادیم.
این مسؤول با اشاره به وجود دو طرح کلان ملی در حال بررسی و تعداد پنج شرکت تحت حمایت تجاریسازی گفت: با سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به مازندران و بازدید از پژوهشکده شمال مرکز انستیتوپاستور ایران بودجه 10 میلیارد تومانی برای رایانش زیستی و تجزیه و تحلیل دادههای ژنتیکی با ابررایانهها در نظر گرفته شد.
مطالب مرتبط:
-
تخلیه و بارگیری 506 هزار تن کالا در بندر نوشهر و فریدونکنار
-
افزایش 3 برابری سطح زیرکشت کلزا در مازندران/ در برنامه پنجساله به ضریب خوداتکایی روغن دست مییابیم
-
صدور حواله 1500 تن مرکبات درجه 3 آمل به کارخانجات کنسانتره
-
18 هزار رأس دام سنگین مازندران تحت پوشش پروژه اصلاح نژاد قرار گرفت
-
رشد 40 درصدی صید ماهی کیلکا در مازندران
-
استاندار زمینه حضور شرکتهای بیمه خصوصی در توسعه اقتصادی مازندران را فراهم کند
-
ذخیرهسازی مرکبات جلوی دستهای وارداتی را میگیرد
-
200 میلیارد تومان تسهیلات به باغداران و کشاورزان خسارتدیده مازندرانی اختصاص یافت
-
انبار کردن مرکبات برای افزایش قیمت