رونق تولید ملی | جمعه، ۲ اسفند ۱۳۹۸

آجیل شب عید - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آجیل شب عید

شرایط نگهداری، نحوه تهیه و فرآوری، میزان و نوع رنگ به‌کار رفته و بسیاری از عوامل دیگر وجود دارند که در سلامت آجیل نقش تعیین‌کننده‌ای ایفا می‌کنند.
انواع آجیل کهنه و مانده به‌دلیل داشتن چربی‌های فاسد شده سلامتی را به خطر می‌اندازند.
توصیه می‌شود هنگام خرید آجیل به تازگی آن توجه داشته باشید. آجیل تازه نباید هیچ‌گونه بوی نامطبوعی داشته باشد.
به ظاهر آجیل خوب دقت کنید. وجود حفره‌ یا کپک‌زدگی از نشانه‌های کهنگی آجیل است. اگر در میان آجیل، بقایای حشرات مرده یا زنده را دیدید، بدانید که آجیل کهنه و فاسد است.
پس دادن رنگ، نشانه غیربهداشتی بودن آجیل است.
سعی کنید آجیلی را که انتخاب می‌کنید شور نباشد و کمتر بو داده شده باشد.
از خرید پسته‌های لب خندان خودداری کنید چون برای انجام این کار، آنها را در ظرف‌ آب‌گرم می‌ریزند تا پسته‌ها حسابی باد کنند و بعد بلافاصله آنها را در ظرف آب سرد می‌ریزند تا به قول خودشان، پوست پسته بترکد. اما این شوک حرارتی (اختلاف دمای ناگهانی) روی کیفیت پسته تأثیر منفی می‌گذارد و علاوه بر آن، موجب نم کشیدن پسته می‌شود.



تازه ها