«خوشه برنج» فرصتی مغتنم برای معرفی فرهنگ بومی مازندران است - نمایش محتوای خبر
«خوشه برنج» فرصتی مغتنم برای معرفی فرهنگ بومی مازندران است
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: نمایش «خوشه برنج» فرصتی مغتنم برای معرفی فرهنگ بومی استان است.

دلاور بزرگنیا امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان ساری اظهار کرد: خبر مسرتبخش موفقیت هنرمندان مازندرانی که میراث و فرهنگ بومی را دستمایه قرار دادهاند ستودنی است.
وی بیان داشت: این نمایش تلفیق دو آیین «مم مم شو» و «شیلونه» در مازندران است که به موضوع طلب باران در زمان خشکسالی اختصاص دارد.
بزرگنیا افزود: با توجه به اینکه هنر تئاتر و پیوندش با آیینهای بومی مخاطبان بسیاری در بین آحاد جامعه دارد میتوان به عنوان فرصتی مغتنم از این ظرفیت در راستای توسعه فرهنگ و انتقال آن به نسل امروز و گردشگران بهره برد.
این مسئول ادامه داد: نمایش بومی علاوه بر کارکرد خود در منطقه و استان، میتواند سفیر آن استان در سطح ملی باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران تصریح کرد: نمایشهای بومی بنا به اینکه برخاسته از فرهنگ بومی آن منطقه هستند، میتوانند در برقراری ارتباط با مخاطبان و تماشاگران، بسیار موفق و موثر واقع شوند.
نمایش «خوشه برنج» به نویسندگی محسن اردشیر و کارگردانی مشترک وی و غنچه شکوهیان همسرش جزء هشت اثر برتر از بین 300 اثر انتخاب و در بخش مسابقات تئاتر خیابانی جشنواره بینالمللی تئاتر فجر در تهران در چهار بخش صاحب رتبه شد.
گروه داوری مسابقه تئاتر خیابانی سی و چهارمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر نمایش خوشه برنج را در چهار بخش موسیقی، طراحی فضا، طرح و ایده و کارگردانی نامزد دریافت جایزه کرد.
بازی گروهی بسیار قوی اعضا سبب شد که خوشه برنج در این جشنواره اجرایی پرمخاطب را در سرمای منفی چهار درجه هفته گذشته تهران کسب کند.
گروه موسیقی خوشه برنج به عنوان گروه برگزیده جشنواره سی و چهارم فجر در بخش نمایشهای خیابانی انتخاب شد و جایزه نقدی و تندیس جشنواره را از آن خود کرد.
نمایش خوشه برنج همچنین جایزه اول بخش طرح و ایده و تندیس این بخش را گرفت، در بخش طراحی فضا رتبه دوم را کسب کرد و در بخش کارگردانی هم رتبه دوم و لوح تقدیر جشنواره را به دست آورد. این سومین حضور گروه تئاتر سونر در جشنواره بینالمللی تئاتر فجر محسوب میشود.
به گزارش فارس، نمایش خوشه برنج امسال یکی از آثار ممتازی بود که به تنهایی در میان آثار مهم و منتخب کشور در جشنواره سی و چهارم در چهار بخش مهم نامزد شده بود و جایزههای این جشنواره را به خود اختصاص داد.
مطالب مرتبط:
-
وصول 894 میلیارد تومان از درآمدهای عمومی مازندران
-
معامله حدود 18 و نیم میلیون سهم در بورس مازندران
-
صید ماهیان استخوانی در مازندران 53 درصد کاهش یافت
-
درآمد مازندران 14 درصد بیشتر شد
-
بیش از130میلیارد ریال برای تکمیل مدیر کل نوسازی مازندران اختصاص یافت
-
کلنگ گازرسانی به 19 روستای لفور سوادکوهشمالی زده شد
-
انعقاد 700 میلیارد تومان قرارداد فناوری در مازندران
-
استانداردسازی ضلع اساسی اقتصاد مقاومتی است
-
وضعیت بحرانی معادن زغالسنگ مازندران