ثبت اطلاعات بیش از ۲ هزار بهرهبردار بخش کشاورزی در فریدونکنار - نمایش محتوای خبر
ثبت اطلاعات بیش از ۲ هزار بهرهبردار بخش کشاورزی در فریدونکنار
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار :

محمدرضا ضیایی امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان فریدونکنار، گفت: اطلاعات ۲ هزار و ۳۲۷ بهرهبردار بخش کشاورزی در سامانه جامع پهنهبندی و مدیریت دادههای کشاورزی ثبت شده که این روند ادامه مییابد.
وی افزود: اجرای طرح نظام نوین ترویج گامی مؤثر در پیشبرد اهداف توسعه پایدار کشاورزی و تأمین امنیت غذایی است.
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار تصریح کرد: با پهنهبندی روستاها یا به عبارت دیگر تعیین محدوده جغرافیایی فعالیت هر مروج در حوزه روستاها یا دهستان، اجرای مناسب و مطلوب فعالیتهای ترویجی کارشناسان امکانپذیر میشود.
ضیایی بیان کرد: پهنهبندی در سطح شهرستان برای مروجین بهطور کامل انجام شد و هر مروج در پهنه خود با تمامی بهرهبرداران و کشاورزان ارتباط برقرار میکند و مسؤولیت انتقال اطلاعات و دانش نوین کشاورزی به آنها و همچنین مرتفعسازی مشکلات علمی و فنی کشاورزان را بهعهده دارد.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون اطلاعات ۲ هزار و ۳۲۷ بهرهبردار در سامانه جامع پهنهبندی و مدیریت دادههای کشاورزی ثبت شده و این روند ادامه خواهد داشت.
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار با اشاره به اینکه انعقاد تفاهمنامه همکاری مراکز جهاد کشاورزی با دهیاریها به میزان ۱۰۰ درصد انجام شد، اضافه کرد: با اجرای این تفاهمنامه دهیاریها موظف شدند به تعهدات خود در زمینه فراخوان فراگیران بخشهای مختلف کشاورزی بهمنظور اجرای فعالیتهای آموزشی و ترویجی، فراهم کردن مکان آموزشی، تأمین امکانات لازم برای پذیرایی فراگیران دورههای آموزشی و ترویجی عمل کنند.
ضیایی ادامه داد: امسال یازدهمین صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی راهاندازی و ۲۹ دوره آموزشی و مهارتی برای روستائیان در شهرستان فریدونکنار برگزار شده است.
وی بیان کرد: فعالیتها و برنامههای ترویجی در فریدونکنار به نحوه شایسته و با همکاری همه واحدهای تخصصی و مراکز جهاد کشاورزی انجام میشود.
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار با اشاره به اینکه ترویج پایه و اساس کار در وزارت جهاد کشاورزی است، افزود: مراکز جهاد کشاورزی باید از لحاظ ساختار فیزیکی و ظاهری به نحو مطلوبی تجهیز و نوسازی شود.
این مسؤول ادامه داد: هدف از اجرای پهنهبندی، تحت پوشش قرار گرفتن تمام روستاها و برقراری ارتباط تنگاتنگ با کشاورزان زحمتکش است که باید از تمام ظرفیتهای خود چه از لحاظ ساختار انسانی و چه از نظر ساختار مجازی بهرهگیری کنیم تا دانش کارشناسان و بهرهبرداران را ارتقا دهیم.
ضیایی در پایان گفت: یکی از اهداف طرح نظام نوین ترویج، ترویج تکثرگرا یعنی استفاده از تمام ظرفیتهای موجود استان بهمنظور ارتقای دانش روز کشاورزی است.
مطالب مرتبط:
-
وصول ۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات بانک در مازندران
-
بهره برداری از 769 واحد صنعتی مازندران در دولت تدبیر و امید
-
حمله پرندگان به 200 هکتار از مزارع کلزا در گلوگاه
-
کاشت حدود 25 هزار اصله نهال در 80 هکتار از اراضی بابل
-
استقرار 72 قفس پرورش ماهی قزل آلا در محدوده ساحلی مازندران
-
چهارمین جشنواره ملی گل و گیاه در بابل برگزار میشود
-
پرداخت 135 میلیارد ریال تسهیلات بسته رونق تولید در بابلسر
-
صادرات گل وگیاه زینتی از کلارآباد به خار ج از کشور
-
بیش از 20 میلیون سهم در بورس مازندران دادوستد شد
-
افتتاح 2 کارخانه زبالهسوز در مازندران